Over ons

RECMA Labs is een toonaangevende Nederlandse distributeur van selectieve androgeenreceptormodulatoren (SARMs) van de hoogste onderzoekskwaliteit.

Opgericht in het begin van 2020, kwam RECMA Labs voort uit een diepgevoelde frustratie over de toenmalige staat van de SARMs-industrie. Ons deskundige team van onderzoekers en laboratoriumtechnici zag een overvloed aan online distributeurs die producten van inferieure kwaliteit aan hun klanten leverden. Het werd ons al snel duidelijk dat wij over de unieke combinatie van kennis, expertise en middelen beschikten om een significante verandering teweeg te brengen in deze sector.

Gebaseerd en geproduceerd in Nederland, voldoet elke partij van onze SARMs aan de strengste productienormen van het land. Elk product wordt zorgvuldig getest en geverifieerd, zodat we een kwaliteit kunnen waarborgen die ongeëvenaard is in de industrie.

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op de volgende fundamentele principes:

Mensgerichtheid: We stellen de klant centraal en hechten grote waarde aan onze medewerkers en de gemeenschap. Ons streven is om een onberispelijke klantenservice te leveren die uw verwachtingen niet alleen zal ontmoeten, maar overtreffen.

Betrouwbaarheid en Consistentie: Wij bouwen vertrouwen op door een cultuur van integriteit en verantwoordelijkheid. We bieden snelle, betrouwbare verzendmogelijkheden, en zorgen ervoor dat onze verpakkingen van hoge kwaliteit zijn om contaminatie en bederf te minimaliseren.

Transparantie en Integriteit: Wij geloven in volledige openheid over onze doelstellingen, producten en bedrijfsvoering. Deze aanpak helpt ons om een reputatie van uitmuntendheid op te bouwen.

Streven naar Excellentie: Elk product in ons assortiment is onderworpen aan rigoureuze kwaliteitstoetsen, uitgevoerd door Ph.D.’s in analytische en organische chemie, gebruikmakend van technieken zoals NMR, FTIR, polarimetrie, HPLC en LC-MS-analyse.

Continue Verbetering: Wij zijn gedreven door een niet-aflatende passie voor kennis en groei. Wij verwelkomen feedback en kritiek als middelen om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Deze kernprincipes hebben geresulteerd in het winnen van het vertrouwen en de steun van een groeiend aantal wetenschappers en onderzoekers. Wij hopen dat u zich bij hen zult aansluiten en kiest voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van RECMA Labs.